Naptár

Már van egy kerted, de van néhány sarka, amelyekkel kapcsolatban nincs ötleted, hogy mit kezdj velük? Már sok éve kertészkedsz, de még hasznosabbá és termékenyebbé szeretnéd tenni a területedet? Hallottál, olvastál már a permakultúráról, de nem tudod, hogyan alkalmazhatnád még hatékonyabban? Netán van néhány ötleted, hogy hogyan alakítanád a kertedet ökologikusabbá, de előtte átbeszélnéd egy szakemberrel?

Ha igen, akkor ez a 2023-as naptár (A4-es formátumban) neked lett kitalálva!

  • megismerheted a permakultúra 12 alapelvét,
  • megtudhatod, hogy mikor, milyen ehető vadnövényeket és gombákat tudsz gyűjteni
  • melyik hónapban, mit ültess a kertedben
  • miképpen csalogasd a madarakat, beporzókat a kertedbe

A naptárat személyesen Budapesten, a Széll Kálmán tér közelében lehet átvenni, ez esetben az ár 6000 Ft. Utalással vagy a helyszínen készpénzben is tudsz fizetni.

Ha a postai szállítást választod, akkor az ár 6000 Ft +500 Ft postaköltség. Ez esetben csak előreutalással tudsz fizetni. Rendelésed leadása után, utald el az összeget a linken megadott bankszámlára. Az utalás megérkezése után pár napon belül feladom postára a csomagodat és ezt e-mailben jelzem feléd.

Rendelést CSAK a Google űrlap kitöltésével tudsz leadni. Üzenetben, e-mailben, kommentben sajnos nem lehet rendelni. Ha bármi egyéb kérdésed lenne, keress üzenetben vagy a permakulturakert@gmail.com címen. Köszönöm!

Ezen a linken tudsz rendelni!